Aranjamente Baloane

Aranjamente de baloane

Dacă îți dorești un eveniment de neuitat caracterizat de stil, dar în același timp în pas cu noile tendințe, alege aranjamentele din baloane. Aceste decorațiuni din baloane sunt ideale pentru nuntă, botez, zi de naștere, majorat (18 ani) etc. Sunt cele care fac diferența între un decor banal și unul care iese în evidență. Acest nou trend îndeplinește orice dorință la capitolul decor și design interior. Poate conferi de la eleganță, la o notă jucăușă, colorată și dinamică. Noi facem ca imaginația și dorințele tale să devină realitate și realizăm aranjamente pentru orice tematică. Cu ajutorul unui astfel de decor fotografiile realizate vor fi cu adevărat speciale și memorabile, iar tu și invitații tăi vă veți aminti cu drag peste ani despre evenimentul tău.

aranjamente baloane

decorațiuni baloane in București

Aranjamentele din baloane sunt potrivite pentru orice ocazie. Fie că este vorba despre decorațiuni pentru nuntă, botez, zi de naștere, petreceri aniversare, majorat (18 ani), petreceri pentru copii sau pentru adulți, evenimente și petreceri corporate sau că pur și simplu îți dorești un decor care să te ajute să realizezi fotografii reușite, aceste aranjamente te pot ajuta.

aranjamente baloane nuntă

Aranjamente Baloane Nuntă

A venit momentul mult visat și vrei ca nunta ta să aibă un decor de poveste? Poate că arcada organică cu un joc suav de culori la intrarea în salon este soluția cea mai bună pentru nunta ta. Aceasta, alături de panoul pentru photo corner și de aranjamentele de pe mesele invitaților cu siguranță vor crea un efect vizual extraordinar. De acest efect, tu te vei bucura la nuntă, cel mai important moment petrecut alături de cei dragi.

aranjamente baloane botez

Aranjamente Baloane Botez

Sărbătorești petrecerea de botez a copilului tău mult iubit? În acest caz, ai putea opta pentru o tematică mai copilăroasă. Încăperea va fi mai veselă dacă vor fi prezente în decorul tău mascote cu persoanje consacrate Disney, animăluțe sau, de ce nu, bunătăți imense din baloane care să deschidă apetitul invitaților la botez. Mai poți alege să evidențiezi exteriorul cu ajutorul coloanelor care crează un efect jucăuș și vesel.

aranjamente baloane zi de naștere

Aranjamente Baloane Zi De Naștere

Îi serbezi ziua de naștere copilului? Va fi un motiv în plus de distracție și de joacă pentru cei mici dacă podeaua va fi plină de baloane. Garantăm calitatea acestora, astfel încât copiii se pot juca în voie cu ele, fără să se spargă. La o zi de naștere puteți completa decorul cu cifre, litere sau figurine din folie.

aranjamente baloane majorat 18 ani

Aranjamente Baloane Majorat 18 Ani

Împlinesti 18 ani? Pentru majorat, cu siguranță panoul pentru photo corner și literele sau cifrele din folie sunt nelipsite pentru o petrecere de neuitat. Pozele postate de invitați vor face din majorat o amintire plăcută pentru toți. O dată în viață împlinești 18 ani și aranjamentele din baloane vor face atmosfera și mai frumoasă.

decor crăciun

Decor Crăciun

Dorești să decorezi o locație cu ocazia sărbătorilor de iarnă? În acest caz poate că sania Moșului din baloane, lângă o arcadă colorată în roșu și verde și niște fulgi mari de zăpadă este ceea ce ai nevoie.

decor paște

Decor Paște

O surpriză pentru cei mici la petrecerea de Paște? Iată o idee. Cu siguranță se vor bucura la vederea unui iepuraș din baloane. Mai ales dacă lângă el este așezat coșul cu ouă colorate, alături de cadouri.

decor halloween

Halloween

Vine Halloweenul și vrei un decor de speriat? Arcada din baloane negre lucioase și mate, printre care atârnă pânze de păianjen sigur va înspăimânta trecătorii. Efectul poate fi accentuat cu fantome, dovleci, păianjeni, scheleți, dar și alte decorațiuni. Boo!

decorațiuni baloane arcadă evenimente

Business

Ai un business și dorești să lansezi un produs sau să deschizi un magazin? Baloanele te pot ajuta și în acest domeniu. Trebuie să fii observat, deci este ocazia perfectă să ieși în evidență cu ajutorul arcadelor în diferite culori și modele.

arcadă baloane botez nuntă

Evenimente Corporate

Pregătești un eveniment corporate pentru o companie? Panoul din baloane sau o arcadă organică sunt decorul potrivit pentru un photo corner. Acesta, cu siguranța nu va lăsa evenimentul să treacă neobservat.

decorațiuni baloane arcadă

Promovare Afacere

Vrei să îți promovezi afacerea printr-un stand în cadrul unui târg? Baloanele te vor ajuta. Un aranjament de dimensiuni mari sau arcadele atât cele organice, cât și cele simple îți vor scoate în evidență standul și vor atrage potențiali clienți.

baloane la evenimente

Oferim consultanță și montaj gratuit! Echipa noastră stă la dispoziția ta pentru a ajunge împreună la cele mai bune soluții în funcție de spațiul disponibil, tematică și scopul aranjamentelor. Putem accentua decorul din baloane cu multe alte detalii: de la jucării imense din pluș până la decorațiuni sau flori din hârtie. Acceptăm orice provocare și venim cu idei îndrăznețe pentru ca designul evenimentului tău să fie perfect. Ne jucăm cu formele, texturile și combinăm culorile pentru a realiza orice decor propus.

decorațiuni baloane botez nuntă

ALEGE DECORUL CARE FACE DIFERENȚA

Decorul din baloane este elementul care face diferența. Alege să dai o notă elegantă și jucăușă evenimentului tău cu o varietate de opțiuni.

  • Arcade simple;
  • Arcade organice;
  • Panouri și cabine foto;
  • Coloane;
  • Aranjamente de masă;
  • Balon Jumbo;
  • Covor de baloane;
  • Baloane folie;
  • Forme complexe;
  • Accesorii și elemente decorative.

Simte magia. Alege stilul. Alege aranjamentele din baloane Noblesse!

Voteaza aceasta pagina!
[4.9 din 12 Voturi]